Jag erbjuder Mammaträning, Gravidträning, Seniorträning, Familjeträning, Ryttarstyrka och att hjälpa dig nå dina Träningsmål

Mammaträning

Oavsett hur din graviditet varit eller hur din fysiska form var före du blev gravid är träning efter förlossningen jätteviktig. Du behöver nu mer än någonsin bli stark i kroppen för att orka och klara av vardagens påfrestningar med småbarn. Dessutom skapar fysisk aktivitet och träning ett välbefinnande i kroppen som kommer göra dig till en gladare och mer tålmodig mamma. För att inte tala om vad träning och styrka gör för ditt självförtroende och självkänsla, vem vill inte känna sig stark och attraktiv igen?!

Behöver du hjälp att hitta dina muskler och komma i form efter din graviditet, jag hjälper dig. Vi lägger tillsammans en plan för hur du (tillsammans ditt (dina) barn) ska komma i form. Jag kommer till dig och vi tränar tillsammans där du känner dig trygg och lugn. Eller så kommer du till mig, med eller utan barn, och vi tränar tillsammans i mitt gym, ute eller inne.

Seniorträning

När blir man ”senior”, jag vet inte men jag vet att det är aldrig för sent att börja träna. Effekterna av fysisk aktivitet och träning när man blir äldre är många och flera av dem livsförlängande. Många lider av diverse åkommor så som övervikt, artros, ledvärk, ryggont mm och drar sig därför att träna. Men tro mig, väldigt mycket går att åtgärda med rätt träning.

Är du ”senior” och känner att gymmet eller gruppträning inte är något för dig. Jag hjälper dig. Tillsammans lägger vi en plan för hur just du ska kunna genomföra dina önskade förändringar och nå dina träningsmål. Jag kommer till dig och vi tränar tillsammans i din hemmiljö eller så kommer du till mig och vi tränar tillsammans i mitt gym, ute eller inne.

Gravidträning

Att träna under graviditeten har många fördelar. Att hjälpa kroppen att hålla sig stark kommer underlätta din förlossning och framförallt tiden som kommer efter förlossningen. Dessutom har träning och aktivitet massa positiva effekter på välbefinnande och psykisk hälsa vilket kan vara viktigare än någonsin när man genomgår en av de största förändringarna i sitt liv.

Är du gravid och vill ha hjälp med din träning fram till förlossningen? Jag hjälper dig. Tillsammans lägger vi en plan för hur du på bästa sätt kan träna och hålla igång din kropp fram till förlossningen. Jag kommer till dig och vi tränar tillsammans i din hemmiljö eller så kommer du mig och vi tränar tillsammans i mitt gym, ute eller inne.

Familjeträning

Att träna tillsammans är bland det roligaste som finns. Träning ger utlopp för olika känslor och effekterna av träning och fysisk aktivitet är oändligt positiva.

Vill du få igång hela familjen eller förändra er livsstil, jag hjälper dig/er. Tillsammans lägger vi en plan för hur ni som familj kan göra något tillsammans och samtidigt komma i form. Jag kommer till er och vi tränar alla tillsammans i er hemmiljö eller så kommer ni till mig och vi tränar tillsammans i mitt utegym.

Ryttarstyrka

Alla som rider vet vilken balans och kroppskontroll man behöver. Du ställer ofta höga krav på din hästs form, styrka och kondition men hur noga är du med din egen? Vill du bli en starkare, mer balanserad och bättre ryttarinna? Jag hjälper dig. Tillsammans lägger vi en plan för hur du ska träna både på hästryggen och vid sidan av. Jag kommer till dig och tillsammans tränar vi i din hemmiljö eller så kommer du till mig och vi tränar tillsammans i mitt gym, inne eller ute.

Träningsmål

Har du något specifikt träningsmål? Kanske vill du springa ett lopp eller komma i en brudklänning. Jag hjälper dig. Tillsammans lägger vi en plan för att du ska nå ditt mål. Jag kommer till dig och vi tränar tillsammans i din hemmiljö eller så kommer du till mig och vi tränar tillsammans i mitt gym, ute eller inne.