Priser

1 Pt-timme 690:-
Boka 10 timmar 600:-/timme
30 min 450:-  
Träningsupplägg från 1000:-/mån
Kostupplägg från 1000:-/mån 
Gruppträning 2 st 450:-/person
3 eller fler 350:-/person
Milersättningen 45:-/mil inkl moms Fritt i Stenungsunds tätort

Din kropp är det viktigaste DU har

Jag finns för dig som inte vill, vågar eller har möjlighet att gå till gymmet. Jag kommer till dig. Det är idag som du bestämmer dig. Bestämmer dig att bli stark!

Sofie 42 år Tonårsmamma

”Efter ett antal år med ryggbesvär och extrakilon behövde jag hjälp på traven att komma igång med träningen. Har alltid gillat att promenera och röra på mig, men behöver få in lite styrketräning i min vardag också. Jag vill ju ha en kropp som håller i många år till!

Signade upp med Rosabiceps, ett beslut som jag inte har ångrat en sekund! Ett personligt träningsupplägg i kombination med en engagerad, proffsig och inspirerande PT har fått mig att utvecklas både fysiskt och mentalt de senaste månaderna. Vilken härlig känsla det är att känna sig starkare och sundare! Jag har mer energi än förut och att numera behärska många övningar har gett mig en större tro på mig själv och en vilja att utvecklas. Jag är stolt över att ha tagit tillbaka lite kontroll över min kropp, ser fram emot att fortsätta framåt och uppåt. Att ha Rosabiceps att ta fortsatt hjälp av är guld värt!”

Carolina 33 år, småbarnsmamma

”Som jag pinat mig i genom alla år på gym och alla år utan gym. Träning har alltid förknippats med pina och tråkigheter fram tills jag började med Anna. Inget pass har hittills passerat utan att vi skrattat oss halvt fördärvade. Jag vill aldrig missa ett tillfälle. Men framförallt så har ja fått tillbaka min rörlighet och börjat ta makten över min kropp och den smärta som jag haft! Det är den största befrielsen att inte behöva känna smärta i ryggen varje morgon man vaknar. ”

Eva 68 år

”Jag vågar inte tänka på hur och vad jag varit idag utan Anna. Hon har hjälpt mig bli stark i kroppen. Inte bara det, hon har fått mig att våga. Våga tänja mina gränser både fysiskt och psykiskt. Jag har artros i handleder, fingrar och fötter och hade aldrig klarat min vardag utan Annas anpassade och peppande träning. Jag är 68 år och tog mitt personbästa i marklyft förra veckan, 78 kg!”