Rosabiceps

Rosabiceps är jag, Anna, 39 år och mamma till två barn. Jag älskar att träna och röra på mig och jag älskar att träna andra! Jag drivs av att få igång människor, att hjälpa till förändring av sin livsstil och att bli starka! Framförallt vill jag få kvinnor att bli starka! Det är nåt med kvinnlig styrka som fascinerar mig. Oavsett ålder så har vi det alla inom oss och vi är alla så värda att få visa det utåt. Jag har alltid varit aktiv och tränat men det var först efter mitt första barn som jag på allvar började inse vad rätt träning gjorde för just mig. Kanske kom det sig av att jag under graviditeten (båda graviditeterna faktiskt) tappade all styrka tänkbart. Jag låg utslagen i från v 6 fram till förlossningen och längtan till att få känna mig stark igen blev min drivkraft. Det är det än idag fast att barnen hunnit bli 4 och 6 år, jag vill känna mig stark.

"se möjligheterna till att, inte ursäkterna till att inte"

Mina Graviditeter

Jag har alltid varit en aktiv person. Jag har alltid mått bra av rörelse och träning. Kanske var det därför som mina graviditeter tog extra hårt på mig. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle bli helt liggandes. Illamående och katastrofala värden från veckan 6 och genom hela graviditeten. Båda gångerna. Den känslan av total orkeslöshet och en kropp som överhuvudtaget inte lydde mig fick mig att varje dag efter det uppskatta ”att kunna”. Jag tränade mig tillbaka efter graviditeterna och jag är starkare idag än jag någonsin varit. Graviditeterna och barnen är min drivkraft.

Vägen till stark idag

Mitt yngsta barn är 4 år. Jag skulle vilja säga att det är först nu som jag verkligen känner igen min kropp igen. Att återhämta sig efter att fått barn är inget som sker över natten och inte av sig självt heller. Det tar tid och det kräver långsiktigt målmedvetet arbete. Idag är min kropp fysiskt starkare än förut och jag är mentalt starkare än förut för jag vet att det går. Det gick. Och du kan också!

 Jag finns för dig som inte vill, vågar eller har möjlighet att gå till gymmet.
 
Jag kommer till dig.
 
Det är idag som du bestämmer dig. Bestämmer dig för att bli stark.